Hvem er video-teknik

Mit navn er Erling B. Nielsen jeg har arbejdet i branchen  siden 1984. Fra 1992 til 2011 arbejdede jeg for Ikegami som er producent af Broacast video udstyr, efter jeg valgte at stoppe der,  startede jeg min egen virksomhed,  ikke mindst efter opfordringer fra mit netværk og kundekreds.

Virksomhedens info: Video-teknik.  Hørkær 7-9  2730 Herlev tlf 20204453 e-mail

 Videoen er uddrag fra et ældre program på Facebook  som nu er ændret navn til LiveOnLine.dk

Jeg har stor erfaring i analog og digital video-teknik, hvor jeg ikke kun har taget mig af reparation af kameraer, men også arbejdet med kurser og medierådgivning, undervisning, produktionshjælp samt produktionsudstyr som videomixere, monitorer, intercom, filformater, integration, og meget andet.  

Jeg har erfaret der er en øget efterspørgsel på support af eksempelvis tekniske kurser og medierådgivning, kurser/seminarer, produktionshjælp samt integration af udstyr. Det har jeg igennem en årrække tilbudt eksisterende kunder, og det vil jeg hermed også gøre nye kunder opmærksom på.

Resultatet af mine tilbudte ydelser, og mine kernekompetencer samt ekspertiser skal sikre kvalitet og lette arbejdsgangen for kunder i videoproduktionsbranchen.

 Med personlig kontakt i Danmark er man sikker på direkte support.

 

 

 

NYHEDER

-------------------------------------

© Erling B. Nielsen