Gode råd og vejledning

Økonomien i at anskaffe professionelt udstyr kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis i ikke køber det optimale, det kan EBN Video-Teknik i samarbejde med dig afhjælpe og supportere dig med. 

Videoen er uddrag fra et ældre program på Facebook som nu har ændret navn til LiveOnLine.dk

I dag er der mange tekniske formater at vælge imellem, så når man laver en  produktion, er det vigtigt at vælge det rette tekniske udstyr i rette format. Så det er effektivt, økonomisk samt har den rette kvalitet.

Der er meget at tage hensyn til, bl .a  om programmet skal afvikles  i (HD - SD 720p 1080i. 4K 3D)  for at opnå  bedst mulig kvalitet. For når man skal producere til: tv-programmer, firmaprofiler, hjemmesider, internet, storskærmspræsentationer eller dvd, er det vigtigt at vælge den bedste tekniske løsning til den givne produktion.  

Teknisk medie­rådgivning  f. eks. til kunder, der skal til at investere i nyt produktions­udstyr og mangler en professionel uvildig objektiv vurdering, eller udarbejdelse af målerapporter til sammenligning af det pågældende udstyr.

Hvis omtalte ydelser skulle have vakt interesse, kan jeg kontaktes pr. mail eller telefon. Alle henvendelser er meget velkomne.

 

 

 

NYHEDER 

© Erling B. Nielsen