Kunderne om EBN Video-Teknik

Robert Koch Andersen fra You See: "Undertegnede har haft meget stor glæde af nogle testbilleder og testsekvenser Erling B. Nielsen fra firmaet EBN Video-Teknik har lavet for YouSee.

Jeg er storforbruger af bl.a. HD-encoders og Erling har ud fra mine ønsker skabt nogle billeder der gør det muligt hurtigt og sikkert at bedømme egenskaberne hos enhver MPEG-encoder. Han har bl.a. leveret testbilleder og testsekvenser med tilfældig støj (sne).

Ved at addere støj i dele af billedet eller ved at superimposere støj i testbilleder og testsekvenser er det meget let at bedømme kræfterne hos forskellige encoders.  Erling har også leveret testbilleder og testsekvenser der kan anvendes til bedømmelse af monitorer (skandering, opløsning, interlace, lag, kvantiseringsstøj, lip-sync, mm).

Jeg kan anbefale at tage en snak med Erling fra EBN Video-Teknik  hvis der er behov for skræddersyede testsignaler til SD, 720 eller 1080 HD formater. Robert Koch Andersen, YouSee"

 IMG_2345_w.jpg

TV2 ØST: "TV2 ØST har i årevis haft et godt samarbejde med Erling B. Nielsen. Efter Erling har startet eget firma, har vi valgt at fortsætte samarbejdet.

Erling har som selvstændig hjulpet os med følgende: Konsulentbistand ved indkøb af nye kameraer og monitorer. Sparring i forbindelse med opgradering af TV2 ØST til HD.  Service og reparationer på kameraer af forskellige mærker. Oplining og justering af kameraer af forskellige mærker. Ombygning af kameraer.

TV2 ØST er godt tilfredse med den service Erling yder og vi forventer også at trække på hans erfaring og kompetencer fremover."

 

 

 

© Erling B. Nielsen